Akadálymentesítési lehetõségek

Akadálymentesítési lehetõségek

Szöveg nagyítása
Szöveg kicsinyítése
Fekete-Fehér mód
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Olvasható betűtípus
Helyreállítás
Lakitelek, Kiss János u. 1. (76) 449-077 lakitelekiskola@gmail.com

Mezei futóverseny

Március 20-án Kecskeméten rendezték meg a mezei futóverseny megyei döntőjét, melyről Kővágó Miklós tanár úr így számol be:

 

A körzeti mezei futóverseny bajnokai, Olar Alexander, Kabók Tamás, Szőnyi Erik, Csikós Csanád, Reisz Albert, Balla Dániel ezúttal Kecskemétre utaztak, hogy a megye legjobb futóival versenyezzenek.  A táv hosszabb volt: 4km a IV. korcsoportban, és 2,5km a III. korosztályosoknak. Motiváltan, nagy önbizalommal vágtak neki a versenynek, nem titkolt céllal, hogy idén az országos döntőbe masírozzanak. Igazi küzdelem volt, amiben rendesen elfáradtak a srácok.

 

Olar Alexander és Kabók Tamást csupán néhány hely választotta el a dobogótól, még a csapat többi tagja közel az élmezőnyhöz futott. „Közel voltunk, de nem elég közel”. Hiába lehettek büszkék magukra, végül nem teljesültek a célok, az eredményhirdetésen jól látszott az elkeseredettség a Lakitelekről jött csapaton. Azonban a fiúk, a verseny után már újra talpon voltak. „Közel voltunk, nem elég közel, de jövőre még jobbak leszünk!” A lecke feladva, a cél világos, irány a pálya, hiszen sok munka van még hátra. „A harcos cselekszik, csak a bolond sír.”