Akadálymentesítési lehetõségek

Akadálymentesítési lehetõségek

Szöveg nagyítása
Szöveg kicsinyítése
Fekete-Fehér mód
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Olvasható betűtípus
Helyreállítás
Lakitelek, Kiss János u. 1. (76) 449-077 lakitelekiskola@gmail.com

Tájékoztató

Kedves Szülők!

 

Mondják, minden tanév új, más mint a többi. Mi is változunk, a körülöttünk lévő világ is változik. Fokozottan igaz ez a 2020-2021. tanév kezdetén. A koronavírus olyan kihívásokkal szembesít minket, amelyekre csak közösen tudunk jó válaszokat adni.

 

A tanévnyitót külön szerveztük meg az alsósoknak és a felsősöknek, naponta többször is fertőtlenítjük a mosdókat, nagyon figyelünk a termek tisztaságára, minden teremben kézfertőtlenítő áll a gyermekek és a kollégák rendelkezésére, s más szabályokkal is igyekszünk csökkenteni a fertőzés kockázatát.

 

Meg kellett szigorítanunk az intézménybe való belépés rendjét. A bejáratoknál elhelyezett tájékoztatók igazítanak el mindenkit a teendőkről. Nyomatékkal kérjük a családokat, hogy mindannyiunk védelme érdekében beteg gyermeket ne engedjenek el az iskolába! A diákoktól az iskola kapujában köszönjenek el, s a tanítás végén ott várják őket! Sürgős esetben, ügyintézés céljából csak előre egyeztetett időpontban jöjjenek be az épületbe!

 

A tanítás rendben folyik. Hála Istennek eddig egyik diákunk, egyik kollégánk sem betegedett meg a koronavírustól. Milyen jó lenne, ha ezt mondhatnánk el júniusban is! Tegyünk érte, hogy így legyen!

 

Üdvözlettel:

 

Lakitelek, 2020. 09. 08.

 

                                                                                                          Olajos István ig.