Akadálymentesítési lehetõségek

Akadálymentesítési lehetõségek

Szöveg nagyítása
Szöveg kicsinyítése
Fekete-Fehér mód
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Olvasható betűtípus
Helyreállítás
Lakitelek, Kiss János u. 1. (76) 449-077 lakitelekiskola@gmail.com

Koronavírus - Digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

 

Bizonyára mindenki értesült arról, hogy az oktatási intézményeket 2020. március 16-tól bezárják.

 

Kérem, hogy hétfőn ne küldjék iskolába gyermeküket! A bent maradt felszereléseket, amelyek az otthoni tanuláshoz kellenek, természetesen hazavihetik a diákok.

 

Az elkövetkező napok, hetek mindannyiunk számára a tanév folytatását jelentik majd. A pedagógusok internetes felületen feladatokat, összefoglalókat, tanulási segédleteket fognak küldeni. Ez számunkra is kihívás, sokan dolgozunk rajta, hogy jól működjön a dolog.

 

Kérem, hogy kísérjék figyelemmel a KRÉTA felületet, illetve különböző iskolai és osztály csoportjaikat! Segítsék azokat a gyermekeket, akiknek a szüleik nem rendelkeznek ilyen felülettel! Figyeljék a levelező programjaikat is (e-mail)!

 

A vezetők hétfőn kapnak eligazítást a Tankerületben. Minden információt igyekszünk gyorsan megosztani Önökkel

 

Kérem, az iskola telefonszámain (76-449-077 vagy 70-931-7880) jelezzék, ha semmiképpen nem tudják megoldani alsós gyermekük felügyeletét! Az iskolában a kiadott jogszabály szerint csak nagyon kis csoport számára tudunk felügyeletet adni, hiszen a cél éppen az, hogy ne legyen együtt a gyermekközösség.


Az iskolai étkeztetést az önkormányzat továbbra is biztosítja azok számára, akik ingyenesen kapják, és azoknak is, akik térítés ellenében kérik azt. Az étel elvitelére csak a napköziotthonból és csak ételhordóban van lehetőség. Kérjük, hogy az ételhordókat alaposan mossák el, lehetőség szerint főzzék ki!

 

Kérjük, az étkezési igényt is jelezzék a fenti telefonszámokon!


Kérem, hogy az Önkormányzat és az iskola híreit, intézkedéseit osszák meg azokkal, akiknek nincsen internetes hozzáférésük!

 

Segítsük egymást, hogy nyugodtan és a lehető legkevesebb zökkenővel folyhasson tovább a tanév!

 

Segítségüket, közreműködésüket köszönve tisztelettel:

 

Olajos István ig.