Akadálymentesítési lehetõségek

Akadálymentesítési lehetõségek

Szöveg nagyítása
Szöveg kicsinyítése
Fekete-Fehér mód
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Olvasható betűtípus
Helyreállítás
Lakitelek, Kiss János u. 1. (76) 449-077 lakitelekiskola@gmail.com

Iskolai hírek

A Ménteleki Általános Iskola területi képzőművészeti versenyt hirdetett „Állatok hónapja – a majom” címmel. Diákjaink kiemelkedően jól szerepeltek: az 1-2. osztályosok között Kovács-Fejér Ádám első helyezést ért el, az 5-6. osztályos kategóriában Szabó Márk második, Verebély Emese harmadik helyezett lett. A 7-8. osztályosok közül Dobecz Bese különdíjat kapott.

A XVII. Egri Csillagok Országos és Határon Túli Tehetségkutató Rajzverseny második fordulóján, Egerben, az Eventus Művészeti Iskolában Demeter Anna Luca 8.b osztályos diákunk különdíjas lett.

Gratulálunk a gyermekeknek és felkészítő pedagógusuknak, Szelesné Kása Ilonának!

 


 

Nyolcadikosaink a központi felvételi feladatlapokat január 23-án fogják megírni az általuk kiválasztott középiskolákban. Ha betegség, vagy karantén miatt nem tudnak elmenni, akkor két következő szombaton lesz lehetőségük a pótlásra. A középiskolai felvételi eljárás során február 19-ig kell a továbbtanulási lapokat továbbítanunk az országos felvételi központ számára. Kérjük végzős diákjaink családjait, hogy az osztályfőnökökkel egyeztetve az iskolánk honlapján is szereplő tájékoztatók, valamint a szóba jöhető középiskolák tájékoztatóinak megtekintésével hozzák meg döntésüket. Örömmel segítünk a választásban!

 


A Kecskeméti Tankerületi Központ egyenlegközlő levelet küld minden művészetoktatásban résztvevő gyermek családjának az esedékes térítési díjakról. Kérjük, hogy akiknek elmaradásuk van, pótolják a fizetést!

 

A szokásos félévi zeneiskolai vizsgakoncerteket a járványhelyzetre való tekintettel csak szűk körben, szülők részvétele nélkül tudjuk megtartani. Bízunk benne, hogy a tanév végén már a művelődési házban, telt ház előtt mutathatják be tudásukat kis muzsikusaink.

 

A hangszercsere program keretében iskolánk hangszerállománya és zenei gyűjteménye az első félévben számos kottával, három klarinéttal, gitárral, citerával, fejhallgatókkal gyarapodott.

 

A második félévtől is szeretettel várjukművészetoktatási tanszakainkra a jelentkezőket! Bővebb felvilágosítást szívesen adnak pedagógusaink, osztályfőnökeink és Balog Erika igazgatóhelyettes asszony.