Akadálymentesítési lehetõségek

Akadálymentesítési lehetõségek

Szöveg nagyítása
Szöveg kicsinyítése
Fekete-Fehér mód
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Olvasható betűtípus
Helyreállítás
Lakitelek, Kiss János u. 1. (76) 449-077 lakitelekiskola@gmail.com

Titkárság

TITKÁRSÁG

2022/2023-es tanév

A titkárság dolgozói

Iskolatitkár:


Ádám Ibolya
Német Anna

 

Közérdekű információk


Az étkezési térítési díj befizetése átutalással történhet a számla kiállításától számított 8 napon belül.    a  kiírás szerint  Somodiné Német Idánál (06/70 931-7806). Betegség esetén az ebédet  is  Somodiné Német Idánál  (06/70 931-7806) telefonos elérhetőségén lehet lemondani  10 óráig, de az aznapi ebéd ételesben elvihető az ebédlőből. Kérjük, hogy az ingyenesen étkező gyermekek ebédjét is mondják le hiányzás esetén a szülők. Iskolai szünetek idején az  étkezéssel  kapcsolatosan  a megadott telefonszámon lehet érdeklődni.

 

A művészeti iskola  befizetés (térítési- és tandíj) félévente történik, az első félévi díj október  15-ig, a második félévi díj március 15-ig esedékes. A sajátos nevelési igényű( testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, autista) , hátrányos helyzetű gyermekek számára ingyenes a művészeti iskola.

 

Felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy a rendszeres gyermekvédelmi határozatok lejártának határidejét a szülő köteles figyelemmel kísérni és az önkormányzatnál intézkedni annak meghosszabbításáról, vagy bejelenteni iskolánk felé a változás tényét.

 

Iskolatej program keretében  tízóraira a diákok hetente kaphatnak különböző tejtermékeket: joghurtot, ivó joghurtot, tejet, ízesített tejet. Az iskolagyümölcs programban hetente egyszer  kis dobozos 100%-os  gyümölcslevet, kétszer gyümölcsöt, egyszer zöldséget osztunk a gyermekeknek  1-6. évfolyamon. Félévente zöldségkóstoltatás is  történik iskolánkban.


A diákigazolványért nem kell fizetni.  Akinek nincs meg ez a dokumentuma, annak el kell mennie a szülővel az okmányirodába (Kecskemét vagy Tiszakécske). El kell vinni a következő okmányokat: születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, TAJ kártya. Az okmányirodában kapott igazolást az iskola titkárságára be kell adni, és az iskola intézi tovább. Az iskolába érkezik a diákigazolvány, amit aláírással igazolnak, hogy átvették azt.

 

Aki utazik, de nincs diákigazolványa, az a titkárságon kérhet egy igazolást, amíg el nem készül az okmánya.

 

Aki  iskolai nyakkendőt (2300 Ft) szeretne vásárolni,  jelezze a titkárságon Német Annánál.